Poliesportiu Municipal Sanfeliu

El centre d'esport, salut i benestar a L'Hospitalet


El Poliesportiu Municipal Sanfeliu és un complex esportiu de salut i benestar, situat al barri Sanfeliu de L'Hospitalet, pensat per cuidar la teva forma física, la teva salut i el teu benestar.

Més de 10.000 metres quadrats al teu abast per practicar tot tipus d'esports i d'activitats de lleure en un ambient familiar i d'amistat i per a oferir-te uns serveis esportius que fins ara, eren deficitaris al barri.

Obert a tota la ciutadania, el Poliesportiu Municipal Sanfeliu neix amb la voluntat d'oferir un servei integral, és a dir, practicar esport i tenir cura de la salut, a més de ser un bon punt de trobada amb els veïns, la família i els amics.

Treballem pel teu benestar i la teva salut


Al Poliesportiu Municipal Sanfeliu treballem per oferir als usuaris un conjunt integral de serveis que els permetin gaudir d'una millor qualitat de vida. El nostre compromís consisteix a oferir de forma constant la màxima qualitat de servei a preus competitius, ja que comptem amb les instal·lacions més avançades i amb un equip qualificat de professionals.
Carrer Estronci, 60, 08906 L'Hospitalet de Llobregat
Telèfon: 93 402 40 10 - Correu: infopmsf@l-h.cat